Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Turism si transporturi

Director web Turism si transporturi

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Turism si transporturi pagina 6

Vizite: 395
http://inchiriere-autocare-turistice.ro
rent-a-bus | inchiriere autocare
Societatea noastra va ofera spre inchiriere pentru efectuarea de excursii interne si internationale o gama variata de autocare si microbuze. inchiriere Autocare,inchirieri autocare,autocare de inchiriat,transport personae,bus,Rent-a-bus,autocar,inchiriere. office.inchiriereautocare@gmail.com , tel; +40767345090
Vizite: 392
http://www.try-trans.com
transport marfa international try t
Transport marfa international Try T Transport marfa mobila intern international, adr, tari extracomunitare, Albania, Kosovo, Macedonia, Ucraina Serbia, Croatia, Republica moldova, curier rapid, express. Italia, Spania, Germania… www.try-trans.com
Vizite: 389
http://croaziere-princess.ro
Croaziere de lux pentru orice buget
Croaziere Princess va invita sa descoperiti cea mai variata selectie de Croaziere de lux pentru orice buget. Cu una dintre cele mai mari si moderne flote din lume, itinerarii premiate, servicii impecabile, preparate culinare fine, un program excelent de divertisment, Princess va ofera unele dintre cele mai frumoase concedii pe mare la preturi accesibile oricui. Bugetul dumneavoastra de croaziera vi-l stabiliti singuri, fie ca alegeti o croaziera de 12 zile in Marea Mediterana sau o croaziera de 42 de zile prin Oceanul Pacific, Polinezia, Australia & Noua Zeelanda, Princess va ofera nenumarate croaziere din care o puteti alege pe aceea care vi se potriveste cel mai bine. Va invitam la sediul Club Croaziere din Bucuresti pentru a descoperi impreuna cu echipa noastra de consultanti pachetul de croaziera la care visati si pe care il meritati! Club Croaziere este mai mult decat o agentie de turism, este locul in care iubitorii de croaziere se simt acasa.
Vizite: 389
http://www.holario.ro
holario
Proprietarii de unitati turistice pot deveni afiliati prin completarea online a unui formular. Datorita promovarii ofertei turistic, portalul Holario.ro este o solutie completă pentru turistii autohtoni cat si pentru turistii internationali care doresc sa descopere frumusețea rurală a Romaniei si nu numai.
Vizite: 388
http://www.europeanexpress.ro
Transport marfa express si grupaje
Firma de transport cu sediul in Dragasani va ofera servicii de transport marfa de tip express sau de tip grupaje intracomunitar (24-48 ore) si extracomunitar (24-72 ore), servicii de transport marfuri generale si transport marfuri ADR (marfuri periculoase, toxice, inflamabile), relocari persoane fizice sau pentru companii si curierat express cu autoutilitare de maxim 3.5 tone. Pe langa serviciile de transport va putem ajuta pentru formalitatile vamale ca si comisionar vamal si cu diverse servicii de logistica.
Vizite: 385
http://www.evitour.ro/
Agentie de Turism
Rasfoiti prin pachetele turistice oferite de agentia de turism Evi Tour sau formulati o cerere de oferta personalizata si o veti primi in cel mai scurt timp.
Vizite: 384
http://www.transportmarfa-international.ro
transport marfa international
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- INTER Transports, servicii de transport marfa international si intern, transporturi speciale agabaritice si inchirieri macarale auto.
Vizite: 383
http://www.premiumrent.ro
rent a car cu premium rent
Inchirieri auto cu Premium Rent, specialistul tau in servicii de inchirieri auto in Bucuresti, Otopeni, Targu Mures, Sibiu, Iasi, Bacau! Va punem la dispozitie o flota de peste 130 de masini noi, dotate cu aer conditionat, navigatie, cu transmisie manuala sau automata, fara taxe ascunse, fara taxa de ridicare si retur, taxa de anulare zero, sofer aditional gratuit, km nelimitati, etc.
Vizite: 379
http://hotelsavoytimisoara.ro
hotel savoy timisoara
Hotel Savoy din Timisoara este clasificat cu patru stele si va ofera cele mai atragatoare servicii hoteliere, fie ca sunteti turist sau venit cu afaceri in orasul nostru. Oferim de asemenea bar si restaurant in care aveti asigurata petrecerea timpului liber. Ambient elegant decorat, cu gust si rafinament, camera simpla, dubla, apartament si doua sali de conferinta echipate la standardele impuse de confort si business.
Vizite: 377
http://www.lovebubbletea.ro
cafenaea love bubble tea | mai serios copilul din tine
“Love Bubble Tea” –un spatiu intim, elegant ce urmeaza a fi descoperit., ingredientele acestuia fiind … un décor ce are magia lui aparte, arome subtile , o lumina difuza, o musica in surdina. Un local care imbina eleganta unui loc de intilnire a oamenilor de afaceri, cu atmosfera calda si romantica a timpului liber petrecut alaturi de prieteni sau persoana iubita. Rezervari: 0746 38 28 77

Pagina: 6