Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Stiinta si tehnologie

Director web Stiinta si tehnologie

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Stiinta si tehnologie pagina 3

Vizite: 340
http://www.1theory.com
teoria primara
O noua teorie in domeniul fizicii cuantice ce explica gravitatia si celelalte forte fundamentale, unindu-le intr-o singura interactiune elementara a carei modelare se bazeaza pe granularitatea spatiului.
Vizite: 331
http://www.specificatii.com
specificatii
Aici gasiti specificatiile, review-uri si stiri la toate telefoanele, smartphoneurile si tabletele de pe piata! Ultimele siri din lumea GSM si multe altele. Topuri, zvonuri, promotii si preturile care circula pe internet.
Vizite: 318
http://electro-solar.ro
electro-solar timisoara
Electro-Solar Timisoara ofera servicii de consultanta, proiectare, executie, instalare, mentenanta si comercializare de sisteme fotovoltaice pentru diverse aplicatii, atat pentru companii, fabrici, firme cat si pentru persoane fizice.
Vizite: 317
http://buldoexcavatoarekomatsu.ro
reparatii buldoexcavatoare komatsu
LEADER INSTAL S.R.L. - ofera orice solutie tehnica si comerciala pentru Reparatii Buldoexcavatoare Komatsu. Principala ramura a activitatii o constituie raparatiile de orice natura a buldoexcavatoarelor KOMATSU.
Vizite: 277
http://bionex.ro
bionex consulting
Firma de consultanța in software și aviație. Dezvoltare de software Dezvoltare Web. Soluții de marketing online. Întreținere, reparații și recondiționare elicoptere Vânzari aeronave și asistența in achiziții Formare și transfer de cunoștințe in aviație
Vizite: 275
http://www.lampi-inductie.com
lampi cu inductie
Site-ul prezinta informatii despre ultima tehnologie in materie de sisteme de iluminat, surse de lumina pe baza de inductie electromagnetica. Sunt prezentate principiul de functionare si caracteristicile iluminatului prin inductie, sursele de lumina si corpurile de iluminat clasificate in functie de utilizare. Lampile cu inductie reprezinta cea mai economica si eficienta solutie pentru sistemele de iluminat.
Vizite: 272
http://www.daraqua.ro
filtre cu osmoza inversa
Popularizam si comercializam sisteme de filtrare a apei care folosesc tehnologia osmozei inverse, care este considerata cea mai avansata tehnologie in prezent pentru purificarea apei potabile, sau pentru filtrarea lichidelor.
Vizite: 269
http://cameredesupravegheat.ro/
camere de supraveghere i can see
I CAN SEE – a rezistat testului timpului fiind prezenti de 10 ani pe piata de profil din Romania si pentru care un numar de peste 100 000 de clienti ne-au ales si continua sa colaboreze cu noi. -O gama foarte variata a produselor, pentru orice aplicatie -Preturi imbatabile pentru piata din Romania
Vizite: 265
http://www.mustangelectronic.ro
mustang electronic
Una din principalele misiuni ale noastre, este de a indeplini obiectivele fermierilor, prin calitate superioara, oferita la preturi minime. In cadrul cercetarii si dezvoltarii de noi inventii MUSTANG ELECTRONIC isi propune sa desfasoare activitati specifice de instruire si formare profesionala atat in tara cat si in alte tari unde agricultura este slab dezvoltata sau modernizarea ei nu este stiuta si pusa un practica.
Vizite: 265
http://foraje-tehnodrill.ro/
foraje orizontale dirijate
Folosind utilajele de foraj orizontal fabricate de firma TRACTO TECHNIK GmbH, se pot realiza subtraversari de rauri, lacuri, cai de comunicatie etc. Gama de aplicatii este larga si cuprinde instalari de tevi pentru gaz, energie, apa, canalizare precum si tevi protectie pentru cabluri TV, telecomunicatii, sisteme de trafic, cabluri de joasa-medie si inalta tensiune, cabluri optice etc.

Pagina: 3