Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Stiinta si tehnologie

Director web Stiinta si tehnologie

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Stiinta si tehnologie pagina 2

Vizite: 513
http://yogit.ro
yogit.ro
Acest site incerca sa revigoreze peisajul online IT incercand sa prezinte lucrurile intr-un mod unic adaugand si mici accente comice. In review-urile care vor aparea pe site nu voi incerca sa va pacalesc zicand ca produsul respectiv este super tare si cand colo e varza.Parerea mea despre acel produs cu bune, cu rele o s-o spun chiar daca veti ajunge sa nu cumparati produsul respectiv.
Vizite: 435
http://vastit.ro
vastit.ro
Cochetez cu aceasta idee de tutoriale pe segmentul IT de ceva vreme. Ideea mi-a venit tot cautand informati de genul howto si nu gaseam sau erau gresite/imcomplete. Din experienta stiu ca tot timpul sunt lucruri noi de invatat si unele dintre ele le putem asimila daca gasim informatia corecta si completa. Tocmai de aceea, tutorialele de pe aceast site, sunt in special destinate utilizatorului de acasa (home users), dar nu neaparat.
Vizite: 411
http://www.descoperauniversul.ro
descopera universul
Descopera Universul este o revista online din domeniile stiinta, tehnolosgie, spatiu, natura, fenomene paranormale, si multe curiozitati din tot universul.Scopul nostru este sa venim cu articole cat mai clare si originale, prezentate intr-un mod usor de inteles, structurat si insotite de materiale foto si video. Va asteptam sa descoperiti Universul alaturi de noi
Vizite: 404
http://www.elevatorexpert.ro
service ascensoare cluj - verificari tehnice lifturi cluj
Service Ascensoare Cluj si Verificari Tehnice Lifturi Cluj Intretinere Ascensoare prin Producator Ascensoare Elevator Expet Cluj - Verificari Tehnice Ascensoare Cluj si Expertiza Tehnica Lifturi Cluj
Vizite: 402
http://www.diplomata.ro
diplomata.ro | mittysoft
Mittysoft - dezvoltare software. De aici puteti downloada jocul avioanele versiunea de retea si internet, fractalii mitty - imagini interesante si alte softuri utile sau mai putin utile :) Enjoy and have fun!
Vizite: 395
http://www.gadget-talk.ro
Gadget Talk Romania | Tehnologia la control
Te tinem la curent cu ultimele noutati din lumea tehnologiei moderne - stiri, gadget-uri, review-uri, jocuri, aplicatii, update-uri, si nu numai!
Vizite: 388
http://alberteinstein.ro
Albert Einstein
When one thinks of Albert Einstein, many thoughts, phrases, and concepts come to mind. Most often it’s the theory of relativity. He was a German-born theoretical physicist.
Vizite: 378
http://vawt.is-best.net/
turbine eoliene verticale
turbine eoliene, vawt, lenz2, H rotor, darrieus, savonius, c rotor, energie solara, energie eoliana, energie verde, casa verde, turbine eoliene ax orizontal, turbine eoliene ax vertical, aplicatii energie eoliana, hawt, axial flux, magneti
Vizite: 373
http://www.devicer.ro
devicer.ro
DeviceR.ro a luat nastere in vara anului 2011 din dorinta de a va oferi continut de calitate in domeniul review-urilor de produse hardware si software din domeniul IT&C. Mai exact, testam produse din categoriile: laptopuri, tablete, smartphone-uri, camere foto, video (acesta e doar inceputul) si va povestim despre ele asa cum le vedem noi, impartiali, cu bune si cu rele.
Vizite: 345
http://www.robo-tic.info
noutati despre roboti
Pe Robo-Tic gasiti cele mai noi stiri si informatii despre roboti si industria de robotica in general. Zeci de articole si tutoriale incepand de la roboti industriali, roboti mobili, chiar si pana la roboti inteligenti sau umanoizi. In plus, Robo-Tic va cuprinde informatii detaliate despre ce sunt platformele de dezvoltare Arduino si Raspberry Pi, respectiv va oferi tutoriale incepatorilor despre ce aplicatii si proiecte de robotica pot fi realizate cu acestea.

Pagina: 2