Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Sport si recreatie

Director web Sport si recreatie

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Sport si recreatie pagina 8

Vizite: 306
http://terrasportika.ro
Club sportiv Terrasportika Sibiu
Terrasportika Sibiu este un club sportiv de karate kyokushin traditional ce ofera cursuri de arte martiale si autoaparare pentru toate categoriile de varsta, pentru incepatori, avansati si performanta. Cursurile au ca scop imbunatatirea conditiei fizice, dezvoltarea unui corp armonios, sanatos, dezvoltarea unui spirit si unui moral puternic, dezvoltarea curajului si a increderii in sine, atentie sporita. Alte cursuri desfasurate in cadrul clubului: Tae Bo, Tai Chi, Stretching, exercitii fizice
Vizite: 303
http://www.bauerhochei.ro
bauerhochei
Baurhochei.ro este magazinul online al firmei Buxxa Srl.,unde puteţi găsii tot feluri de produse pe care are nevoie un jucător de hochei. Bauerhochei.ro furnizează căşti, patine, crose/lame, tot feluri de accesorii marcă Bauer.
Vizite: 302
http://ligacampionilor.net
euroliga
Liga Campionilor va ofera rezumate din cea mai importanta competitie a lumii din fotbal, tenis masculin, tenis feminin, handbal masculin, handbal feminin, baschet, volei masculin si volei feminin. Va asteptam sa urmariti echipele favorite din cinci sportive si sa aflati ce se intampla cu ele in liga campionilor.
Vizite: 301
http://www.lacstejeris.ro
Lac Stejeris - pescuit sportiv la crap si rapitor | Home
Balta crap Stejeris situata la 14 km de orasul Turda, in judetul Cluj, este adecvata pentru recreere si pescuit la crap, ten si rapitor. Hotelul Stejeris din apropiere ofera masa, cazare si terasa pentru pescari si familiile lor.
Vizite: 301
http://ro.newcalcio.org
Video Fotbal
Site sportiv ce contine pronosticuri seria A, pronosticuri seria B, pronosticuri bundelisga, pronosticuri premier league si pronosticuri ligue 1. Sunt calculate dupa diverse statistici.
Vizite: 300
http://daryfit.ro
Sala Fitness - DaryFit - Sala de Fitness
Sala de Fitness Bucuresti, Sala de Fitness, Sala Fitness, Sala de Fitness Sector 6, Sala sector 6, sala de fitness bucuresti sector 6, sali fitness, fitness sala, program fitness
Vizite: 297
http://www.wrestlebook.ro
Wrestling,WWE,RAW,SmackDown,TNA,UFC si MMA- Wrestlebook
Stiri si rezultate Wrestling,WWE,RAW,SmackDown,TNA,UFC si MMA.PPV-uri WrestleMania,Royal Rumble si SummerSlam
Vizite: 290
http://www.ianysport.ro
echipamente sportive complete
Comercializam o gama larga de articole sportive indoor si outdoor.Distribuitor autorizat pentru cele mai bune branduri de articole sportive. Oferim si servicii de imprimare pentru echipamente la cerere. Livrare gratuita la plata in avans. Echipamente complete pentru: fotbal, rugby, volei, handbal, baschet, tenis. Design personalizat pentru fanioane,steaguri etc. Garantia oferita de producator.
Vizite: 290
http://www.nordvesttermalpark.ro/
strand satu mare
Strandul are 2 bazine pentru inot: unul cu o adâncime maximă de 1,6 metri si o piscina semiolimpică, cu o adâncime de 1,8 metri care va fi dotată cu tobogane şi jocuri. In plus strandul mai are 1 un bazin de agrement cu o adâncime maximă de 1,4 metri
Vizite: 290
http://www.pitisport.ro/
pitisport.ro va echipeaza pentru cu palete tenis de masa si rachete tenis
In cadrul acestui magazin veti gasi o gama diversificata de pale tenis de masa si rachete tenis de camp la preturi fara concurenta. Paletele de tenis sunt usoare si au grad ridicat de precizie sunt destinate incepatorilor, cat si celor avansati. Va ofera si fileu tenis de masa cu sistem optim de fixare de cadrul mesei.

Pagina: 8