Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Servicii

Director web Servicii

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Servicii pagina 5

Vizite: 466
http://discret-arhivare.ro
discret arhivare –solutia optima pentru arhiva dvs.
DISCRET ARHIVARE ofera servicii de arhivare complete (legatorie specifica arhivelor, procesare arhivistica in baza Legii 16/1996, depozitare arhiva, distrugere confidentiala documente, etc). Acestea pot fi adaptate cerintelor fiecarui client în parte, putând include prelucrari speciale, stocare în format electronic, stocare în cutii si recipiente speciale, asigurând totodata necesarul realizarii arhivei, conform legii.
Vizite: 460
http://completimage.ro
produse publicitare productie publicitara grafica gratuita completimage
servicii de grafica computerizata productie publicitara identitate vizuala grafica gratuita web design vectorizare consultanta in doemniul graficii computerizate Complet Image vine in sprijinul orcarei companii fie ca este vorba de un start-up al unei mici afaceri sau un business de mari proportii suntem pregatiti sa oferim servicii de grafica specializata in domeniul productiei publicitare si nu numai acoperim o gama larga de produse si materiale cu caracter publicitar
Vizite: 458
http://www.tradutex.ro
tradutex- traduceri autorizate brasov
Traduceri legalizate Brasov si Bucuresti TraduTex birou de traduceri autorizate Brasov ofers solutii lingvistice profesionale in functie de nevoile clientilor nostri: traduceri autorizate, interpretare simultana si consecutiva, subtitrare, transcriere inregistrari audio, colationare, tehnoredactare, DTP, legalizare, apostilare si supralegalizare.
Vizite: 457
http://www.techuv.ro
drr proadmin imob - administrare imobile
Oferim la standarde internationale servicii pentru administrarea imobilelor (intocmire liste contabilitate in partida simpla, casierie, intocmire declaratii fiscale lunare,citire apometre, depunere declaratii cu certificat digital conform legii, administrare tehnica cu mici reparatii) cu personal calificat pe baza cursurilor de administrare imobile.
Vizite: 454
http://www.sodelicate.ro
salon de infrumusetare bucuresti, coafor, cosmetica, manichiura, masaj
Salonul de infrumusetare din Bucuresti So Delicate iti propune coafuri de ocazie, impletituri model rusesc, cocuri, coafuri de mireasa, tratamente pentru hidratare si impotriva caderii parului. consiliere pe probleme ale parului si scalpului precum si in cazul schimbarilor de imagine.
Vizite: 451
http://www.feqs.ro
servicii protectie incendiu
Feqs Group este o companie prestatoare de servicii si consultanta pentru securitate la incendiu, precum servicii de ignifugare, termoprotectie, detectie incendiu, stingere si limitare incendii, autorizare psi, instructaje si evaluari psi, comercializare stingatoare si protectie pasiva foc.
Vizite: 449
http://roexpertcad.ro
ROEXPERTCAD -Masuratori cadastrale Bihor, cadastru Oradea, geodezie, topografie | Firma Roexpertcad execută lucrări de cadastru şi topografie, având sediul în Oradea şi Aleşd (Jud. Bihor).
Roexpertcad reprezinta un colectiv de oameni profesionisti cu o experienta bogata in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice, avand in componenta ingineri topografi autorizati de catre ANCPI Bucuresti. Oferim servicii de cadastru, topografie si geodezie. Pentru mai multe informatii, accesati website-ul nostru: www.roexpertcad.ro
Vizite: 449
http://www.curat-confort.ro
firma curatenie | curat - confort
Servicii curatenie profesionala si amenajari interioare. Curatenie pentru persoane fizice si juridice, in garsoniere, apartamente si vile, sedii firma si spatii comerciale,inainte sau dupa evenimente sau chiar dupa constructor.
Vizite: 447
http://www.aerconditionat-clima.ro
aer conditionat - autorizati vanzari, montaj, service
Aer conditionat Clima va pune la dispozitie marci de aparate de aer conditionat consacrate cum ar fi : Daikin, LG, Yamato, Midea, Whirlpool, Samsung, Panasonic, Fujitsu, Hitachi, Hokkaido, Aiewell, Chigo - aparate de aer conditionat cu compresoare on/off sau inverter. De asemeni va oferim service si reparatii pentru ori ce marca de aparat de aer conditionat, si o gama larga de produse destinate ventilatiei
Vizite: 445
http://www.reparatiitv.com.ro
reparatii tv - reparatii tv bucuresti
Reparatii televizoare, service pentru televizoare cu tub (CRT), reparatii plasme, reparatii televizoare led, reparatii televizoare la domiciliul clientului, la cele mai mici preturi. Va rugam sa ne contactati la 0722.398.132, 0764.552.379, 0724.864.332

Pagina: 5