Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Sanatate si medicina

Director web Sanatate si medicina

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Sanatate si medicina pagina 5

Vizite: 414
http://www.masajterapeutic.ro
masaj la domiciliu. terapie yumeiho la tine acasa!
Masajul terapeutic japonez Yumeiho sau Terapia Yumeiho® - o terapie pentru coloana ta, acum si la domiciliul tau (in Bucuresti). Terapia Yumeiho® este singura terapie care isi bazeaza teoria si practica pe studiul relatiei de interdependenta dintre pozitia dominanta a centrului de greutate al corpului si potentialul maladiv
Vizite: 410
http://www.colonhidroterapie.ro
Colonhidroterapie bucuresti
Colonhidroterapie in bucuresti prin irigarea colonului cu apa in scopul indepartarii reziduurilor acumulate in organism.
Vizite: 409
http://comenzicalivita.mycali.biz
Magazin online - comenzi produse naturiste Calivita
Produse naturiste Calivita pentru mentinerea sanatatii: vitamine,preparate pe baza de minerale si oligoelemente,plante medicinale,antioxidanti. Aparatul Bioharmonex,conceput pentru uzul la domiciliu, 25 programe, utilizeaza principiile biorezonantei.
Vizite: 409
http://www.gentlecare.ro
Gentle Care – Magazin online proteze de san si lenjerie speciala
Magazinul nostru online vine in atentia doamnelor si domnisoarelor cu un stoc diversificat si bogat de produse pentru reluarea unei vieti normale dupa o operatie de mastectomie.Gentlecare.ro inseamna proteze de san si lenjerie speciala de cea mai buna calitate.
Vizite: 409
http://www.danident.ro
Estetica dentara
Implanturi dentare - radacini artificiale (titan sau zirconiu) ce le inlocuiesc pe cele naturale ale dintilor. Danident ofera cele mai bune implanturi dentare
Vizite: 409
http://centrupsi.ro
cabinet psihoterapie bucuresti
Vin-o in Bucuresti la centrul medical "PSI" si beneficiezi de o gama extrem de varianta de servicii de psihologie si psihoterapie. Echipa noastra specializata iti ofera consultatii gratuite precum si tratamente in functie de necesitati.
Vizite: 408
http://www.radiodent-business.ro
Cabinet de radiologie dentara Bucuresti zona Dristor, sector 3
Radiodent Business este un cabinet de radiologie dentara din Bucuresti, zona Dristor infiintat cu gandul de a oferi solutii moderne pentru specialisti in vederea stabilirii unui diagnostic rapid si corect. Cabinetul nostru de radiologie dentara dispune de aparatura radiologica, moderna, conform standardelor U.E. si avizata de Ministerul Sanatatii
Vizite: 406
http://www.ge-132.com.ro
GE 132
GE 132, germaniu in forma organica, una dintre cele mai mari descoperiri in tratamentul afectiunilor maligne. Acum un nou ambalaj si produs in Germania, complexul GE 132 apara cu multa eficacitate organismul de numeroase boli, precum afectiuni cardiovasculare, diabet, hipertensiune arteriala, osteoporoza, boli pulmonare, cancer sau tumori. Pret Depozit 245 lei si Transport Gratuit.
Vizite: 406
http://www.clicmed.ro
magazin online cu produse de calitate, specializat pe tehnica medicala
Clicmed.ro este un magazin medical online din Romania care comercializeaza, cele mai calitative si competitive produse folosite in spitalele si clinicile private din intreaga lume. Dezinfectanti, consumabile, aparatura, instrumentar, mobilier medical, cat si consumabile pentru saloane cosmetice sau produse destinate recuperarii sau ingrijirii la domiciliu.
Vizite: 403
http://www.pethome.ro
cabinet vererinar miuta
cabinet veterinar, zona piatea 1 mai strada Petofii sandor 11 Bucuresti. Calitate, seriozitate si experienta. Analize medicale de rutina si de specialitate, parazitologie ( Babesioza, Erhilioza, Dirofiliara, etc), boli infectioase (Borellia, boala carre, parvo, bartonella etc) Dr Cristi Moscu

Pagina: 5