Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Politica si legislatie

Director web Politica si legislatie

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Politica si legislatie

Vizite: 1524
http://www.biroumediatori.ro
societatea civila profesionala de mediatori ”badea Şi bahrim Şi terteŞ”
SEDINTA DE INFORMARE ASUPRA PROCESULUI DE MEDIERE ESTE GRATUITA! Societatea noastra ofera servicii de mediere a disputelor şi a conflictelor cu două sau mai multe parţi, atât pentru persoane juridice cât şi pentru persoane fizice, romane sau straine. Domeniile in care mediem sunt: DREPTUL CIVIL; DREPTUL PENAL; DREPTUL COMERCIAL; DREPTUL FAMILIEI; DREPTUL MUNCII
Vizite: 1216
http://www.cabinetavocatdanila.ro
Avocat Flavius Dănilă
Cabinet de Avocat membru al Baroului Bucuresti ofera la preturi negociabile consultanta, asistenta si reprezentare instante si Registrul Comertului, redactare documente si opinii juridice.
Vizite: 1049
http://www.notarcluj-napoca.ro
notarcluj-napoca.ro site pentru comunitatea de notari din judetul cluj
Lista notarilor din Cluj. Aici puteti gasi toate informatiile actualizate pentru toti notarii din Cluj. Localizare, Oferte de munca, Informatii utile, Anunturi despre notari, review notar. NotarCluj-Napoca.ro este un site destinat promovarii notarilor.
Vizite: 994
http://www.cm-mediator.ro
Birou de mediere
Birou de mediere este un birou de mediere ce ofera servicii profesionale de mediere pentru solutionarea tuturor conflictelor pe cale amiabila furnizand clientilor servicii de cea buna calitate la standardele internationale ale profesiei de mediator.
Vizite: 967
http://www.mediatoru.ro
Mediatori Autorizati, Mediere, Mediator Bucuresti
Prezentarea medierii, principiile medierii, procesul de mediere, mediatori autorizati. Un site de mediere la zi. Prezentarea de mediatori autorizati din Bucuresti si nu numai. Mediatori autorizati, Siteul ofera o vedere de ansamblu asupra medierii ca solutie alternativa la instanta de judecata. Avantajele medierii sunt relatate pe larg, deasemeni principiile medierii si beneficiile acordului de mediere. Se face deasemeni o paralela intre mediere si instanta de judecata
Vizite: 705
http://www.bmediator.ro
birou de mediator encean alexandru
Biroul nostru mediaza dispute in urmatoarele domenii: drept civil,drept comercial, drept penal, dreptul familiei, dreptul muncii, domeniul bancar, domeniul protectiei consumatorului, domeniul asigurarilor, domeniul proprietatii si raspunderea profesionala - malpraxis.
Vizite: 690
http://www.buneciandbuneci.ro
societate civila de avocati buneci and buneci
Societate Civila de Avocati Buneci & Buneci va ofera servicii de reprezentare si asistenta si consultanta juridica, negocieri in drept penal, drept civil, drept comercial, dreptului familiei, drept administrativ, drept financiar si fiscal.
Vizite: 690
http://www.executorpaun.ro
executor judecatoresc
Birou Executor Judecatoresc Paun Catalin Stefan este specializat in punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii, notificarea actelor, comunicarea actelor de procedura, recuperari de creante, evacuari, procese-verbale de oferta reala, puneri in posesie, granituiri, predare de bunuri, confiscari, executari silite mobiliare si imobiliare. Competenta teritoriala se intinde pe tot cuprinsul Curtii de apel Bucuresti
Vizite: 674
http://www.razvanmironescu.ro
camera deputatilor sector 6
Razvan Mironescu este un inginer constructor in varsta de 45 de ani si candidat in colegiul 26, cartierul Militari, sectorul 6, pentru camera deputatilor. Acesta reprezinta partidul PNL si uniunea USL.
Vizite: 645
http://advisors.ro
advisors consultanta juridica
Echipa noastra de avocati si juristi cu experienta, va ofera servicii de consultanta juridica si reprezentare in instanta pentru infiintare firma sau PFA, recuperare creante, somatii de plata, litigii de munca, negociere contracte.

Pagina: 1