Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Politica si legislatie

Director web Politica si legislatie

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Politica si legislatie pagina 4

Vizite: 408
http://www.pagina-executorilor.eu
Pagina Executorilor
Catalogul National al Executorilor Judecatoresti din Romania. Cel mai simplu mod de a gasi un Executor Judecatoresc in Romania. Director Web Deluxe cu promovare SEO de calitate - Pagina Executorilor.
Vizite: 408
http://www.pagina-avocatilor.eu
Pagina Avocatilor
Catalogul National al Avocatilor din Romania. Cel mai simplu mod de a gasi un Avocat in Romania. Director Web Deluxe cu promovare SEO de calitate - Pagina Avocatilor.
Vizite: 399
http://www.mediereinprahova.ro
birou de mediator - cornel poteca
În litigiile ce pot face, potrivit legii, obiect al medierii sau al altei forme alternative de soluţionare a conflictelor, părţile şi/sau partea interesată, după caz, sunt ţinute să facă dovada că au participat la şedinţa de informare cu privire la avantajele medierii
Vizite: 396
http://www.notarsuceava.ro/
Notarsuceava.ro - Site pentru comunitatea de notari din judetul Suceava.
Lista notarilor din Suceava. Aici puteti gasi toate informatiile actualizate pentru toti notarii din Suceava. Localizare, Oferte de munca, Informatii utile, Anunturi despre notari, review notar. Notarsuceava.ro este un site destinat promovarii notarilor.
Vizite: 394
http://www.adrianfatu.ro
adrian fatu politician - partidul national liberal
Pe scurt, născut pe 14 august 1984, de profesie jurist. Departe de mine gândul de a vă plictisi cu date şi cifre despre mine. Merg pe ideea că pe măsură ce veţi descoperi conţinutul acestei pagini, veţi afla mai multe şi despre subsemnatul. Pentru început, începutul…
Vizite: 385
http://www.pagina-notarilor.eu
Pagina Notarilor
Catalogul National al Notarilor Publici din Romania. Cel mai simplu mod de a gasi un Notar in Romania. Director Web Deluxe cu promovare SEO de calitate - Pagina Notarilor.
Vizite: 374
http://www.tabloucontabili.ro
tablou contabili - portal de stiri si opinii juridice. localizare contabili
Tablou Contabili, Auditori si Consultanti fiscali. Tabloul contabililor autorizati si expertilor contabili din Romania. Localizare si identificare contabili autorizati si experti contabili in functie de locatie, specializare si compentente.
Vizite: 372
http://www.cabinet-avocat-craiova.ro
cabinet avocat bratiloveanu izabela
Cabinet avocat Bratiloveanu Izabela, Craiova, strada Horia nr.8, bl.E2, scara 2, ap.2. Servicii: drept civil, dreptul muncii, dreptul familiei, drept penal, drept administrativ, litigii, drept imobiliar Tel. 0729948398
Vizite: 363
http://mediatorconflicte.com
mediator conflicte bucuresti (mediatorconflicte.com)
Medierea conflictelor reprezinta un procedeu modern si sigur pentru rezolvarea conflictelor civile, comerciale, familiale. Domeniile supuse medierii sunt: litigii de muncă; litigii în materie civilă; litigii comerciale; litigii de familie; litigii locative; litigii în materie de contencios administrativ; litigii contractuale ori referitoare la acordarea garantiilor; litigii privind protectia consumatorilor.
Vizite: 355
http://humanis-conta.ro
Drepturile omului,contabilitate primara si generala.
Asiguram consiliere in sfera drepturilor omului traduse prin apararea libertatii,integritatii,proprietatii terenului,a recuperarii daunelor sau averii confiscate la o hotarare fara temei,drepturi familiale,ale sc.comerciale,maritime,incalcari contractuale,redactarea legala a unui contract si semnare sa constient,nu fortuita,acceptul platii pensiei legitime,restituirea sumelor oprite nelegal sub aparenta unei realitati invocate injust.

Pagina: 4