Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Educatie si invatamant

Director web Educatie si invatamant

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Educatie si invatamant

Vizite: 2573
http://fiseprescolari.blogspot.ro/
fisa de lucre - gradinita
Acest site este un ajutor pentru educatoare care cuprinde materiale necesare cadrelor didactice atat in mapele personale cat si in activitatile la grupa cum ar fi documente scolare sau fise de lucru pentru cu diferite teme ale saptamanii planificari si modele cu diverse decoratiuni din hartie serbari si poezii cu teme din toate anotimpurile pagina mai cuprinde modele de felicitari invitatii sau diplome pentru mamici
Vizite: 1831
http://www.asdr.ro
formare profesionala si consiliere - asdr dezmir cluj
Proiectele Dezvoltate de ASDR Dezmir Cluj au drept scop Promovarea Traditiilor prin Tabere de Creatie Mestesugareasca si prin Organizarea de Programe si Cursuri de Formare Profesionala si Consiliere pentru Locuitorii din Mediul Rural
Vizite: 1390
http://www.rasfoiesc.com
rasfoieste documentele :: documente, referate, proiecte
Cauta si distribuie documente, proiecte, referate sau anlize online - rapid si simplu, document, analize, referate, documente gratuite, documente de afaceri, documente gratuite tehnologie, documente, proiecte educationale creative, conversii de documente.
Vizite: 1064
http://www.e-calificare.ro
e-Calificare – cursuri de calificare si instruire
Informatii despre cursuri de calificare autorizate si cursuri de instruire online. Cursuri de formare gratuite sau platite de calificare sau perfectionare in diverse meserii. Traininguri si workshopuri in IT, limbi straine, contabilitate si alte domenii
Vizite: 1034
http://www.cursurisecuritate.ro
cursuri securitate - scoala confident
Scoala CONFIDENT – Furnizor de formare profesionala, organizeaza si desfasoara cursuri de specializare, autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (CNFPA), pentru dobandirea de competente fundamentale/cheie specifice ariilor ocupationale: Detectiv Particular, Manager de Securitate, Proiectant Sisteme de Securitate, Inginer Sisteme de Securitate, Dispecer Centru de Alarma etc.
Vizite: 951
http://www.salemarket.ro
portal online pentru anunturi imobiliare din romania
Aici gasiti cele mai bune si complete oferte din domeniul imobiliar, utilizand o interfata si un design foarte modern. Serviciile noastre cuprind: anunturi imobiliare, tranzactii imobiliare, vanzare apartament, vanzare garsoniera, vanzare casa, vanzare teren, vanzare spatii comerciale, inchiriere garsoniera, inchiriere apartament, inchiriere casa, inchiriere spatii comerciale.
Vizite: 751
http://scoala-de-soferi-2013.blogspot.ro
scoala de soferi auto dany drive
Scoala de soferi se poate plati in rate sau integral. Pretul scolii de soferi este de 599 lei. Daca platesti scoala de soferi integral pretul este de 550 lei. Pretul pentru orele suplimentare de condus este de 60 lei / sedinta (2 ore)
Vizite: 719
http://www.crispedia.ro
enciclopedia lumii
Biografii personalitati, referate de romana, literatura, matematica, fizica, chimie, istorie, geografie, biologie, filozofie, psihiatrie, drept, mecanica, informatica, automatica, jurnalism, economie, contabilitate, medicina, sociologie, administratie, finante-banci, marketing, management, stiinte politice…
Vizite: 707
http://www.akademos.ro
editura akademos art
Magazin online de carte scolara (manuale si auxiliare scolare pentru gradinita, clasele primare, gimnaziu, liceu), carti pentru copii si dictionare. Akademos Art s-a bucurat de o dezvoltare rapidă, promovând autori români, editând cărţi de poveşti, auxiliare pentru grădiniţe avizate de minister şi o serie de dicţionare.
Vizite: 702
http://www.csballer.ro
club baschet
Clubul nostru de baschet are o experienta de peste 7 ani in domeniu. Suntem un club de baschet care dorim sa descoperim si sa initiem noile talente ale baschetului. Orice copil este binevenit in clubul nostru de baschet, important este sa ii placa miscarea! In clubul nostru de baschet cursurile se desfasoara atat pentru fete, cat si pentru baieti. Va asteptam pe toti cei pana in 14 ani in clubul nostru de baschet.

Pagina: 1