Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Educatie si invatamant

Director web Educatie si invatamant

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Educatie si invatamant pagina 5

Vizite: 435
http://www.intratest.ro
Curs ssm
IntraTest SRL Bucuresti deschide curs manager de proiect, manamentul conflictului, achizitii publice, mysql, psi, operator calculator, manager resurse umane, ssm, fonduri europene, excel, inspector resurse umane, word, inspector protectia muncii, formare profesionala.
Vizite: 434
http://lucraridedisertatie.info/
Lucrari de disertatie la comanda
Daca iti doresti o lucrare de disertatie realizata rapid si eficient de catre o echipa de profesionisti adevarati, ai ajuns la locul potrivit. Cu noi ai garantia increderii si a profesionalismului.
Vizite: 432
http://www.asociatia-profesorilor.ro
Asociatia Profesorilor din Romania
Asociatia Profesorilor din Romania: contributie la nevoile profesionale, culturale ale cadrelor didactice preuniversitare si universitare: sprijinire si initiere de activitati si proiecte educationale, dezvoltare a relatiilor de colaborare cu diverse institutii, perfectionare, promovare si informare, schimburi cultural-stiintifice, materiale educationale la diverse discipline, asigurarea unui climat in care competenta si calitatea sa primeze, discutii pe teme legate de sistemul de invatamant, forum. Revista nationala de educatie - Interferente in educatie
Vizite: 426
http://www.cursuricontabilitate.com
cursuri contabilitate
Cursuri contabilitate practice, cu diploma autorizata ANC, organizate de JolieCont in Bucuresti, IMGB. Program de contabilitate SAGA, detalii pe site. www.cursuricontabilitate.com office@cursuricontabilitate.com 0767.399.023
Vizite: 424
http://www.gradinitebucuresti.com
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare si de Stat, Afterschool, Crese pentru copii, Stiri gradinite
Vizite: 424
http://www.practica-upg.ro
practica-upg.ro
Proiectul îşi propune dezvoltarea aptitudinilor de muncă a unui număr de 620 de studenţi înmatriculaţi în sistemul public de învăţămant universitar din Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, din anii II şi III, prin accesul la programe de practică de specialitate şi de consiliere profesională de calitate, în vederea îmbunătăţirii procesului de tranziţie de la şcoală la viaţa activă şi uşurării inserţiei pe piaţa muncii.
Vizite: 417
http://www.accesisavt.ro
cursuri limba engleza accesis
Accesis lucreaza cu profesori care au acumulat competentele necesare pentru a sustine cursurile de dezvoltare limba straina. Suntem prima firma care a introdus un sistem online de invatare a englezei si germanei pentru examene. Accesis Translations - va sustine cu traducerea documentatiei interne si a actelor juridice.
Vizite: 415
http://www.e-calificare.blogspot.ro
e-Calificare
Blog E-calificare: informatii privind oportunitatile de instruire si calificare profesionala. Formatori, cursuri de instruire formare si training
Vizite: 415
http://www.cursuri--online.org
Cursuri - cursuri online - anunturi
Cursurile online oferite se adreseaza persoanelor fara cunostinte sau cu cunostinte medii intr-un anumit domeniu. Scopul acestor cursuri este acumularea de cunostinte teoretice si practice si realizarea de aplicatii practice in vederea dezvoltarii abilitatilor de lucru pe baza de suporturi si activitati de curs premium, de calitate superioara.
Vizite: 411
http://www.ambio.ro/
portal online ambio
Ambio.ro este un portal web cu informatii complete despre gradinitele si cresele de stat, dar si particulare din Bucuresti si Ilfov. Pe baza informatiilor pe care le veti gasi la noi, dumnevoastra veti putea alege mai usor gradinitele sau cresele potrivite pentru copii dumnevoastra.

Pagina: 5