Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Educatie si invatamant

Director web Educatie si invatamant

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Educatie si invatamant pagina 4

Vizite: 473
http://www.vreaunlp.ro
Coaching de cariera
Doriti sa va schimbati cariera, dar nu stiti exact ce vi se potriveste? Coaching-ul de cariera va ajuta sa luati cele mai bune decizii si sa fiti mereu pregatiti pentru orice tip de cariera. Coaching-ul de cariera va pune la dispozitie diverse strategii pentru a trece cu bine peste interviuri, dar si peste prima zi intr-un spatiu de lucru nou, cu oameni noi si reguli noi.
Vizite: 464
http://www.atestateinformatica.ro
Atestat informatica
Atestat informatica de nota 10. Comanda acum atestatul tau la informatica. Orice atestat informatica contine documentatia.
Vizite: 452
http://www.profudegeogra.eu
Profu' de geogra'
Site de geografie dedicat elevilor si profesorilor ce contine jocuri pe tema geografica, harti si articole interesante.
Vizite: 448
http://www.gradinitahelen.com
helen - gradinita particulara engleza cluj program prelungit
Gradinita Helen este cea mai veche gradinita cu predare in limba engleza din Cluj (din 1984). Gradinita particulara din Cluj-Napoca, program normal si program prelungit, limba engleza - germana, este autorizata din anul 2000 si acreditata din 2007.
Vizite: 448
http://gradinita.net/
gradinite cu har
Gradinita.net este portalul cel mai important pentru parintii care cauta o gradinita cat mai buna pentru cei mici. Echipa din spatele acestui portal cauta in permanenta cele mai bune gradinite pentru a le lista pe site. Aveti acces gratuit la o lista de gradinite si la toate informatiile legate de acestea.
Vizite: 446
http://www.echokids.ro
Cursuri limbi straine pentru copii
Cursuri limbi straine pentru copii Echo Kids este o initiativa a Centrului de Limbi Straine Echo, cu scopul precis de a preda cat mai multe limbi straine copiilor cu varste cuprinse între 4 si 16 ani. 0216421355 www.echokids.ro
Vizite: 443
http://www.manuelagisca.ro
cursuri make-up
Acest site se adreseaza persoanelor care doresc sa efectueze cursuri de make-up profesional, care doresc o cariera de make-up artist. Cursurile se desfasoara la sediul din Baba Novac, dimineata partea tehnica si dupa amiaza partea practica
Vizite: 438
http://www.libraria-orfeu.ro
Libraria Orfeu, Magazin de carte online
Libraria Orfeu: carti pentru copii, manuale si auxiliare scoalre, materiale didactice, bibliografie scolara, beletristica, carti de spiritualitate, alimentatie, terapii alternative, ingrijirea copilului, psihologie, limbi straine, dictionare, drept
Vizite: 437
http://www.bcc-publishing.ro/
Editura BCC Publishing
De ce este nevoie de inca o editura, in conditiile in care tara e plina de edituri, iar actuala conjunctura poate fi considerata oricum, numai favorabila nu, unor noi inceputuri? Pentru noi insa, aceste greutati sunt provocari pe care avem credinta ca le putem depasi. Mai stim foarte bine un lucru: citind o carte, primesti in dar cateva „fleacuri” nepieritoare, pe care banii nu le vor putea niciodata cumpara - un vis, o idee, o speranta. Si tocmai asta ne propunem: sa va aducem voua, cititorilor si prietenilor nostri, carti aparte, carti valoroase, carti care sa va faca sa ganditi, sa visati, sa sperati.
Vizite: 437
http://www.atestate.co
Atestate informatica
Atestate informatica pentru liceu. Modele de atestate informatica in html, oracle, php si altele. Orice proiect are si documentatia (prezentarea word), si explicatii pentru rulare. Puteti primi atestatul in 10 minute de la efectuarea platii ! Pentru comenzi asteptarea este de maxim 10 zile lucratoare. Tratam cu respect si seriozitate fiecare comanda.

Pagina: 4