Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Educatie si invatamant

Director web Educatie si invatamant

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Educatie si invatamant pagina 4

Vizite: 459
http://lectii-virtuale.ro
lectii-virtuale.ro oferă lecții online de matematică fizică chimie
Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme cu lectii de teorie și exercitii rezolvate precum și teste cu indicații ce conțin rezolvarea completă, pe pași, la materiile Matematică, Fizică și Chimie. Lecțiile cuprind materia de gimnaziu și liceu și sunt structurate conform programelor școlare. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică.
Vizite: 458
http://www.atestateinformatica.ro
Atestat informatica
Atestat informatica de nota 10. Comanda acum atestatul tau la informatica. Orice atestat informatica contine documentatia.
Vizite: 443
http://www.profudegeogra.eu
Profu' de geogra'
Site de geografie dedicat elevilor si profesorilor ce contine jocuri pe tema geografica, harti si articole interesante.
Vizite: 442
http://www.gradinitahelen.com
helen - gradinita particulara engleza cluj program prelungit
Gradinita Helen este cea mai veche gradinita cu predare in limba engleza din Cluj (din 1984). Gradinita particulara din Cluj-Napoca, program normal si program prelungit, limba engleza - germana, este autorizata din anul 2000 si acreditata din 2007.
Vizite: 440
http://www.echokids.ro
Cursuri limbi straine pentru copii
Cursuri limbi straine pentru copii Echo Kids este o initiativa a Centrului de Limbi Straine Echo, cu scopul precis de a preda cat mai multe limbi straine copiilor cu varste cuprinse între 4 si 16 ani. 0216421355 www.echokids.ro
Vizite: 434
http://gradinita.net/
gradinite cu har
Gradinita.net este portalul cel mai important pentru parintii care cauta o gradinita cat mai buna pentru cei mici. Echipa din spatele acestui portal cauta in permanenta cele mai bune gradinite pentru a le lista pe site. Aveti acces gratuit la o lista de gradinite si la toate informatiile legate de acestea.
Vizite: 431
http://www.libraria-orfeu.ro
Libraria Orfeu, Magazin de carte online
Libraria Orfeu: carti pentru copii, manuale si auxiliare scoalre, materiale didactice, bibliografie scolara, beletristica, carti de spiritualitate, alimentatie, terapii alternative, ingrijirea copilului, psihologie, limbi straine, dictionare, drept
Vizite: 431
http://www.atestate.co
Atestate informatica
Atestate informatica pentru liceu. Modele de atestate informatica in html, oracle, php si altele. Orice proiect are si documentatia (prezentarea word), si explicatii pentru rulare. Puteti primi atestatul in 10 minute de la efectuarea platii ! Pentru comenzi asteptarea este de maxim 10 zile lucratoare. Tratam cu respect si seriozitate fiecare comanda.
Vizite: 430
http://www.intratest.ro
Curs ssm
IntraTest SRL Bucuresti deschide curs manager de proiect, manamentul conflictului, achizitii publice, mysql, psi, operator calculator, manager resurse umane, ssm, fonduri europene, excel, inspector resurse umane, word, inspector protectia muncii, formare profesionala.
Vizite: 429
http://lucraridedisertatie.info/
Lucrari de disertatie la comanda
Daca iti doresti o lucrare de disertatie realizata rapid si eficient de catre o echipa de profesionisti adevarati, ai ajuns la locul potrivit. Cu noi ai garantia increderii si a profesionalismului.

Pagina: 4