Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Educatie si invatamant

Director web Educatie si invatamant

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Educatie si invatamant pagina 3

Vizite: 490
http://www.cursfoto.ro/
Atelier de fotografie -
Cursuri de fotografie in Bucuresti la Casa de Cultura a Studentilor. Atelier de fotografie, studiul luminii, fotografia de produs, portret si alte teme fotografice cu aparatura din dotare.
Vizite: 489
http://www.spatc.ro
scoala tehnica postliceala de arta teatrala si cinematografica
Singura Scoala de nivel postliceal pentru meseriile tehnice din domeniul artelor spectacolului, filmului si televiziunii, autorizata de Ministerul Educatiei Nationale. Calificari: cameraman-fotoreporter, operator sunet, editor imagine si altele.
Vizite: 488
http://c-drpciv.ro/
drpciv 2013 - chestionare auto online 2013 - raspunsuri drpciv
DRPCIV - Chestionare Auto Drpciv 2013, Rãspunsuri DRPCIV, Examen DRPCIV, Chestionare Auto cu Rãspunsuri. Acest site web a fost fondat cu scopul de a ajuta elevii şcolilor de şoferi din România, pentru susţinerea examenului de teorie. C-DRPCIV oferã o gamã completã de întrebãri din programul DRPCIV.RO, cu rãspunsuri corecte.
Vizite: 477
http://www.cursuricalificareploiesti.ro
atelierele ilbah ploiesti – cursuri de calificare si formare profesionala
CursuriCalificarePloiesti.ro reprezinta portalul cursurilor de calificare, initiere si perfectionare organizate de Atelierele ILBAH pe raza Municipiului Ploiesti. Compania noastra este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare , initiere si perfectionare.
Vizite: 475
http://www.spatc.ro/
Scoala Tehnica Postliceala de Arta Teatrala si Cinematografica
Formare specialisti cu studii de nivel postliceal pentru meserii de maxima importanta in domeniul audiovizualului si a artelor spectacolului.
Vizite: 474
http://www.memoratoare-bacalaureat.ro/
Memoratoare Bacalaureat
Memoratoare (carti de buzunar) cu materiale elaborate pentru bacalaureat 2012. Memorator bac din romana, matematica, biologie, chimie, fizica, istorie, geografie, informatica, maghiara.
Vizite: 464
http://www.referate-gratis.ro
referate gratis | scoala | liceu | facultate | compuneri | subiecte | rezolvari
referate-gratis.ro contine referate gratuite pentru scoala, liceu, facultate, romana, engleza, astronomie, economie, compuneri, subiecte, rezolvari - referate-gratis.ro postari gratuite termen nelimitat
Vizite: 459
http://www.sscbacau.ro
Scoala de Studii Comerciale Bacau
Scoala de Studii Comerciale Bacau, fundatia Camerei de Comert si Industrie Bacau, furnizor de formare profesionala autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, organizeaza cursuri de calificare, initiere, perfectionare, specializare si seminarii/workshop-uri. Oferta noastra de programe de instruire cuprinde tematici diverse si de actualitate, precum: administratie publica, urbanism, achizitii publice, accesare fonduri structurale, comunicare si mass-media, publicitate, PR si marketing, audit si management, fiscalitate si contabilitate, informatica, limbi straine, resurse umane, securitate si sanatate in munca, igiena, gestionare deseuri, turism. De asemenea, oferim programe de calificare/recalificare pentru urmatoarele meserii: ospatar, bucatar, brutar, cofetar-patiser, frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, tamplar, stivuitorist, sudor, camerista, asfaltator, agent de turism.
Vizite: 457
http://www.vreaunlp.ro
Coaching de cariera
Doriti sa va schimbati cariera, dar nu stiti exact ce vi se potriveste? Coaching-ul de cariera va ajuta sa luati cele mai bune decizii si sa fiti mereu pregatiti pentru orice tip de cariera. Coaching-ul de cariera va pune la dispozitie diverse strategii pentru a trece cu bine peste interviuri, dar si peste prima zi intr-un spatiu de lucru nou, cu oameni noi si reguli noi.
Vizite: 450
http://www.atestateinformatica.ro
Atestat informatica
Atestat informatica de nota 10. Comanda acum atestatul tau la informatica. Orice atestat informatica contine documentatia.

Pagina: 3