Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Educatie si invatamant

Director web Educatie si invatamant

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Educatie si invatamant pagina 2

Vizite: 555
http://www.cursuriolt.ro
centrul de calificare si recalificare slatina olt
cursuri: bucatar, ospatar, coafor frizer manichiurist pedichiurist, formator, inspector resurse umane, electrician , lacatus mecanic,instalator, sudor, zidar, tamplar dulgher, transator, preparator produse din carne si peste.
Vizite: 554
http://eacc.cciatr.ro
Educatia antreprenoriala – cheia competitivitatii IMMurilor
Promovararea culturii antreprenoriale în rândul personalului de conducere din întreprinderi, IMM-uri, a întreprinzătorilor şi a persoanelor care doresc să iniţieze o activitate independentă.
Vizite: 550
http://www.startlamate.ro
start la mate - teste online de matematica
Punem la dispoziția copilului tău două teste săptămânale online, a câte 10 probleme grilă, pe parcursul celor două semestre școlare, inclusiv pe perioada vacanțelor. Am creat Start la Mate pentru a consolida și îmbunătăți cunoștințele de matematică dobândite în clasă, printr-o platformă educațională online sub formă de concurs. Testele online Start la Mate incep cu clasa 1. Testele Start la Mate sunt create în conformitate cu programa școlară aprobată de Min. Educației pentru anul în curs.
Vizite: 549
http://dekprojectmaster.wordpress.com
dek project master - formare profesionala pentru adulti - cursuri
DEK PROJECT MASTER este furnizor autorizat de formare profesionala pentru adulti. Echipa de formatori tanara si dinamica, va ofera formare profesionala folosind mijloace de predare moderne, axate pe practica si aplicabilitate. Doriti sa invatati altfel decat citind teorie plictisitoare si monotona?
Vizite: 530
http://planse-desene-colorat.com
Desene de colorat si planse educative pentru copii
Aici gasiti planse educative gratuite pentru copii la gradinita (invata alfabetul, culorile, engleza, geografie, matematica, forme geometrice, labirint, lucru manual) desene de colorat cu personaje din desene animate, animale domestice, salbatice, pasari, pesti, reptile, insecte, natura, anotimpuri, primavara, vara, toamna, iarna, peisaje, obiecte diverse, fructe, legume, sarbatori, pasti, halloween, craciun, jocuri de grup, poezii, cantece, povesti, ghicitori, deseneaza si coloreaza online
Vizite: 518
http://www.trecut.wellcome.ro
Călătorie în Trecut
Descopera primele modele sau modele vechi ale trecutul nostru: masini, autobuze, automobile, tancuri, locomotive, motociclete, submarine, arme, pistoale, calculatoare, instrumente muzicale, orgi, televizoare ...
Vizite: 510
http://www.emanuelaedu.ro
gradinita limba maghiara cluj - centrul educational emanuela
Gradinita Particulara Cluj Napoca si Cresa Privata Cluj din cadrul Centrului Educational Emanuela au la baza oferta Educationala pentru Cresterea si Educarea Copiilor Cluj varsta intre 2 si 6 ani Gradinita Program Prelungit Cluj si Cursuri Copii Cluj 7-11 ani
Vizite: 507
http://www.proiect-contaplus.ro
Cursuri acreditate, cursuri acreditate CNFPA - Proiect ContaPlus
Centrul de formare profesionala Proiect ContaPlus propune o gama larga de cursuri acreditate: cursuri audit, cursuri contabilitate, cursuri achizitii publice, cursuri in domeniul financiar, cursuri fonduri structurale, cursuri de management si resurse umane.
Vizite: 506
http://www.ateliereleilbah.ro
atelierele ilbah centru de formare profesionala
Atelierele ILBAH este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania. Echipa noastra presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare. Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate dar si diplome recunoscute.
Vizite: 501
http://www.cursuridemasaj.ro
cursuri de masaj reflexoterapie tehnician maseur autorizate de ministerul muncii
Naturist Med este scoala de masaj si cabinet de medicina naturista . Organizeaza cursuri de calificare in masaj somatic (intretinere si relaxare), cursuri de masaj reflexoterapeutic (reflexoterapie), curs de masaj anticelulitic, drenaj limfatic, curs de masaj terapeutic, curs de masaj medical, cursuri tehnician maseur, acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Diploma este recunoscuta international

Pagina: 2