Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Comunicatii

Director web Comunicatii

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Comunicatii pagina 4

Vizite: 395
http://www.wimaxnet4g.com
4g wimax romania,fara cabluri ,fara batai de cap, totul wifi
Magaziul nostru promoveaza si vinde servici telecomunicatii wireless cum ar fi telefonie fixa, internet 4G WiMax, videotelefoie, televiziune, ipTv, internet fibra optica b2b sau rezidential la cerere,telefoane mobile,smart tv,laptop,videotelefoane
Vizite: 394
http://vetter.ro/
accesorii vetter.ro
Pe langa produsele de protective comercializate de firma Vetter, vin din urma accesoriile fara de care nu ne-am putea deplasa din casa, in special cu masina. Este vorba de incarcatoarele de masini si suporturile folosite pentru gadgeturile-gps. Fericirea si mai mare este ca acum incarcatul mai multor telefoane la acelasi accesoriu de masina nu mai este doar un vis.
Vizite: 381
http://www.sendgroupsms.com
group sms sender program
Group SMS sender program provide advance facility to quickly transmit countless text messages related to business marketing, news/event alerts, meeting reminder, discount offers, seasonal greeting and many more from pc without using any internet connection.
Vizite: 361
http://www.telefoanedevanzare.org
Telefoane de vanzare
Flexibilitate si selectivitate. La celalalt pol in raport cu celelalte mijloace de promovare,aceste telefoane de vanzare permit un control riguros si o modelare eficienta a actiunilor in functie de fortele de care dispunem la un moment dat.
Vizite: 357
http://www.oliconstruct.ro
oliconstruct
Firma noastra,va sta la dispozitie oricand pentru a va ajuta sa va realizati caminul mult dorit din orice zona. La noi gasiti intelegere si experienta in domeniul constructiilor ,pentru siguranta dumneavoastra.Pentru mai multe detalii vizitati : www.oliconstruct.ro
Vizite: 316
http://www.elpismedia.ro
elpis media: antene si amplificatoare pentru voce si internet
Solutii complete pentru rezolvarea problemelor de semnal pentru telefonia mobila, internet, trasmisii de date. Antene, amplificatoare, repetoare, cabluri, conectica pentru toate tehnologiile: telefonie mobila, internet, date
Vizite: 310
http://www.digital-city.ro/
digital city
Magazinul online Digital City comercializeaza, in calitate de distribuitor unic in Romania, sisteme de Home Automation de la FIBARO. Magazinul mai este specializat si in solutii de telefonie IP si integrare a comunicatiilor de voce ce se adreseaza unei game largi de clienti – SOHO, Enterprise sau operatori.
Vizite: 294
http://www.kosmobil.ro
promotii telefoane
Promotii telefoane, lichidari de stoc, reduceri de pret, oferte la telefoane mobile. Toate reducerile adunate intr-un singur loc, de la marile magazine online din Romania. Am creat acest loc, pentru ca stim ca iti place sa alegi cea mai buna oferta la achizitionarea unui telefon mobil.
Vizite: 294
http://www.blinkstudio.ro
blink studio advertising, publicitate timisoara, print digital outdoor/indoor
.A prins viață ideea că identitatea corporației trebuie sa exprime personalitatea unei companii. Identitatea corporației se manifestă în trei domenii majore: produse și servicii, ambient, comunicare și constă în următoarele patru lucruri: cine ești, ce produci, cum produci și în ce direcție te îndrepți
Vizite: 276
http://www.galaxys4pret.com
galaxy s4 pret
Cele mai noi stiri si preturi pentru Samsung Galaxy S4. Informatii proaspete despre cel mai in voga smartphone al momentului. Preturi actualizate zilnic de la cele mai bune magazine online. Fii si tu la curent cu ce este nou in materie de tehnologie mobila.

Pagina: 4