Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Comunicatii

Director web Comunicatii

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Comunicatii pagina 3

Vizite: 458
http://www.netinstal.ro
SC Net Instal 2002 SRL
Website-ul nostru prezinta solutii si echipamente pentru retele date-voce, cat si activitati in domeniile: vanzari, instalari, upgrade, intretinere si service centrale telefonice Alcatel-Lucent (OmniPCX Office, Enterprise si 4400) si IP PBX. Comercializam telefoane digitale si analogice Alcatel, Premicell-uri si accesorii centrale telefonice Alcatel.
Vizite: 458
http://www.ipad-apps-reviews.com/
iPad Apps Reviews
We provide comprehensive source of iPad apps and games, the latest iPad news. Check out our website for the best reviews of most popular iPad apps and games.
Vizite: 455
http://www.servicetelefoanegsm.ro
service iphone bucuresti reparatii telefoane gsm nokia samsung blackberry
Suntem situati in Bucuresti, zona Parcului Cismigiu, in apropierea Primariei Capitalei. Daca aveti probleme cu telefonul dumneavoastra mobil, ati ajuns unde trebuie, avem experienta de peste 12 ani in domeniul reparatiilor telefoanelor mobile. -Intervenim pentru orice problema, Service GSM pentru orice model, reparatii hardware pe placa de baza, schimbare componente BGA, conectori, baterie, conectori USB incarcare, reparam probleme de semnal, incarcare, wifi, senzor proximitate.
Vizite: 450
http://www.e-porti.ro
porti garaj rezidentiale si industriale,distributie si montaj
firma de livrare si montaj porti si usi garaj rezidentiale si industiale, automatizate sau manual, automatizari pentru porti sau cai de acces, automatizari pentru porti acces culisante, batante, bariere.
Vizite: 447
http://www.smsgratis.ws/
sms gratis
Ti s-a terminat creditul? Nu dispera! Acum poti sa trimiti sms gratuit si nelimitat prin www.smsgratis.ws.Incearca-l si vei deveni fan sms-uri gratis! Incearca si noua versiune pe mobil, accesibila tuturor utilizatorilor care doresc sa trimita sms-uri gratis in orice retea!
Vizite: 446
http://www.servicegsm.info
service gsm iphone nokia blackberry samsung lg reparatii telefoane gsm
-Suntem un Service GSM cu o experienta de peste 12 ani in acest domeniu, oferim solutii profesionale in domeniul reparatiilor telefoanelor mobile GSM, pentru orice model si marca. -Suntem specializati pe o gama mare de modele si branduri, cele mai cunoscute fiind Apple – iPhone 5, 4S, 4, 3G, 3GS, Nokia, Sony-Ericsson, Samsung, LG, HTC, Blackberry, Motorola, Alcatel, Huawei, ZTE, etc.
Vizite: 438
http://telefoanedestepte.blogspot.ro/
TelefoaneDestepte
Noutati, informatii si review-uri despre smartphone-uri.
Vizite: 437
http://www.telefoane-mobile.org
Telefoane mobile
Tehnologia telefoniei mobile se află în plină evoluție. Aceasta constă atât în creșterea numărului de abonați și de posesori de telefoane, cât și în creșterea numărului de servicii și opțiuni realizabile cu ajutorul telefonului, bazate pe internet și GPS.Telefonia mobila a devenit in mai bine de un deceniu cea mai folosita metoda de comunicare din Romania si aproape din toata lumea.Telefoanele mobile au devenit indispensabile pentru noi ele ajutandu-ne sa comunicam ori de cate ori avem nevoie si din orice loc am fi.Cel mai popular si cel mai utilizat mijloc de comunicare, telefonul a schimbat literalmente lumea. De-a lungul timpului, s-au facut numeroase modificari in structura si proiectarea telefoanelor, iar astazi se gasesc mii de modele si culori care mai de care mai atractive,cele mai cautate fiind cele cu touch screen,sofisticate cu cat mai multe functii si aplicatii.Telefonul mobil și-a făcut loc rapid în viața noastră și nu este zi în care să nu-l avem în buzunar.
Vizite: 420
http://www.magtel.ro
magazin de telefoane si accesorii gsm
Magtel.ro comercializează telefoane mobile şi accesorii din gama medie şi de top. Dorim astfel să satisfacem cele mai exigente gusturi în materie de stil şi funcţionalitate şi oferim la prețuri competitive cele mai noi produse lansate pe piață.
Vizite: 408
http://www.radio--online.org
Radio online
Radio Online propune un program (audio-video) complex organizat in jurul principalelor teme de comunicare europeana:stiri, emisiuni de divertisment si specializate, interviuri, reportaje, voxuri si cea mai buna muzica!

Pagina: 3