Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Calculatoare

Director web Calculatoare

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Calculatoare pagina 5

Vizite: 469
http://www.vomos.biz/
vomos - descarca programe comerciale gratuit cu licenta
Vomos este un site web dedicat promotiilor pentru programe comerciale. Vizitand acest site, veti gasi programe comerciale cu licenta oferite de proprietarii lor. Zilnic veti gasi noi promotii pentru programe comerciale pentru Windows, Mac OS X, iOS si Android.
Vizite: 468
http://mfz.ro
Mfz It Solutions - Reparatii, Intretinere, Consultanta, Realizare pagini web
Service calculatoare, depanare pc, asistenta IT, mentenanta, intretinere, web design, promovare, optimizare SEO, administrare retele
Vizite: 460
http://www.depanarecalculatoare.net
depanare calculatoare, reparatii calculatoare
Depanare Calculatoare la Domiciliu, specialisti IT efectuam servicii complete si in Bucuresti la domiciliul clientului sau sediul nostru, servicii de reparatii calculatoare la domiciliu, recuperare date, instalare retele, configurare echipamente de retea
Vizite: 451
http://pyp.ro
devirusare calculatoare cu deplasare rapida la sediul dumneavoastra in toate sectoarele capitalei
Oferim la cel mai bun pret service calculatoare pentru firme din municipiul Bucuresti.Efectuam servicii de reparatii calculatoare cu deplasare rapida la sediul dumneavoastra .Efectuam devirusare calculatoare cu deplasare rapida la sediul dumneavoastra in toate sectoarele capitalei.
Vizite: 441
http://www.micro-sys.ro
reparatii laptopuri - monitoare
Asiguram reparatii / service pentru laptopuri - notebook, monitoare, televizoare, placi video - inlocuire memorii, inlocuire / relipire cipuri (reball), inlocuire mufe, inlocuire cooler (ventilator) sau alte componente.
Vizite: 430
http://www.charisma.ro
Charisma Business Suite
orice dimensiune, în vederea optimizării şi simplificării proceselor interne de business. Charisma ERP este un sistem multi-modul, special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau productive, şi prin introducerea celor mai bune practici specifice fiecărui sector de activitate în parte. Sistemul ERP Charisma are implementări complexe în 13 ţări europene, printre care Polonia, Serbia, Rusia, Ungaria, Cehia, Grecia, Republica Moldova, Ucraina, Albania, Bulgaria, Austria şi Senegal. .
Vizite: 423
http://www.devizonline.ro
Devizonline
Devizonline.ro este un program devize online utilizat pentru antemasuratoare, evaluare, ofertare, decontare, planifcare si urmarire lucrari de constructii si instalati Devizonline.ro este compus din urmatoarele module principale: Deviz - editarea devizelor de lucrari conform Ordin 863/2008 folosind norme de deviz si oferte de preturi actuale Deviz general - editarea Devizului General conform Hotarare nr. 28 din 09/01/2008 Echipamente - editarea listelor de echipamente, utilaje si dotari Grafic fizic - editarea graficului general de realizare a investitiei Decontare - editarea situatilor de plata în vederea decontarii Rapoarte - intocmirea dosarului de raportare, a cuprinsului si a paginatiei conform cu legislatia Proiecte - planificarea si urmarirea lucrarilor in constructii si instalatii folosind grafic gantt, drum critic, calcul durata activitati Baza de date cu norme de deviz si oferte de preturi actuale include: Indicatoare de norme de deviz republicane editia 1981 si editiile revizuite pana la nivelul anilor 2006 Norme de deviz pentru tehnologii noi elaborate in parteneriat cu producatori sau importatori de tehnologii in perioada 2007-2012 Oferte de preturi actuale de la aproximativ 500 de furnizori de materiale de constructii de interes national Preturi de referinta actualizate pentru mai mult de 60.000 de resurse materiale, manopera, utilaje, transport Recapitulatii cu indici actualizati Rapoartele au aspect placut si sunt conform cu legislatia: F1 - Centralizatorul cheltuielilor pe obiectiv F2 - Centralizatorul cheltuielilor pe categorii de lucrari F3 - Lista cu cantitati de lucrari F4 - Lista cu cantitatile de utilaje si echipamente F5 - Fisa tehnica pentru utilaje si echipamente F6 - Graficul general de realizare a investitiei publice DG - Deviz general ofertat sau decontat DO - Devizul obiectului ofertat sau decontat Liste de resurse Raport cumulativ al situatilor de plata Centralizatorul situatilor de plata Grafic Gantt Flux de numerar Alte beneficii ale utilizarii programului de devize online Devizonline.ro Nu necesita instalare, poate fi accesat de la orice dispozitiv (calculator, laptop, tableta, iPhone sau iPad) conectat la internet Este usor de folosit, include ghid de utilizare, videolectii, curs online si asistenta tehnica gratuita prin internet sau telefon Este rapid si sigur deoarece ruleaza pe serverele Softmagazin, servere de ultima generatie conectate la Internet de mare viteza Permite lucrul in retea prin internet sau intranet fara limita de utilizatori
Vizite: 413
http://www.megapc.ro
magazin si service it (recuperari date,calculatoare,monitoare,imprimante,componente,software)
Magazin si service it. Firma noastra comercializeaza produse hardware si software noi sau second hand, monitoare, imprimante; service calculatoare profesional. Ne ocupam cu recuperari de date la cele mai mici preturi de pe piata. Instalari sisteme de operare,depanari, devirusari, etc. Oferim abonamente de mentenanta si intretinere echipamente IT pe baza de contract.
Vizite: 411
http://www.tutorialeit.net
tutoriale it
Tutoriale din domeniul IT, dedicate atat incepatorilor cat si celor avansati. Tutoriale php, html, photoshop, joomla, wordpress gratuite si bine explicate. Tutorialele sunt dedicate celor care doresc sa invete lucruri noi din domeniul IT, si mai ales pentru webmasteri, cei care isi incep viata pe "net".
Vizite: 398
http://www.onaxaelectronics.ro
Onaxa Electronics - Copiatoare, imprimante si componente, calculatoare noi si second
Magazin online care comercializeaza copiatoare, calculatoare si componente, laptop-uri, imprimante, monitoare, cartuse laser, inkjet (HP, Canon, Epson, Lexmark, Brother, Konica Minolta, Toshiba, Panasonic, Xerox, Kyocera, Ricoh, Sharp). Produsele comercializate de firma nostra sunt noi si second-hand. In gama noastra de consuimabile (cartuse) avem atat produse originale, cat si produse compatibile.La cererea clientilor (in Oradea) ne deplasam si la sediul firmelor.

Pagina: 5