Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Calculatoare

Director web Calculatoare

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Calculatoare pagina 3

Vizite: 526
http://www.facturaregestiune.ro
Program Facturare Gestiune | Program de gestiune comerciala
Program de gestiune comerciala si contabilitate primara. Program emitere niruri, facturi, avize, proforme, chitante, bonuri de consum, dispozitii de plata si incasare.
Vizite: 518
http://www.totalsoft.ro
TotalSoft
Cu peste 17 de ani de experienţă, TotalSoft este cel mai important furnizor de ERP din Romania, conform companiei de analiză de piață PAC. Cu un portofoliu de 1500 de clienţi în sectorul privat şi public din 25 de ţări, printre care USA, Germania, Austria, UK, Italia sau Franţa, TotalSoft deţine o expertiză de necontestat în 9 verticale industriale, cu un focus special in domeniile: retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical. Compania deţine suita proprie de soluţii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute la nivel international cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.
Vizite: 516
http://www.constalaris.ro
Case de Marcat | Constalaris.ro
Case de marcat Bucuresti: oferte si preturi pentru case de marcat fiscale, cantare electronice comerciale, monitoare touch screen, cititoare carduri, cititoare coduri de bare...
Vizite: 514
http://it-specialist.ro
It-specialist.ro ofera webdesign si depanare pc la domiciliu in Bucuresti
It Specialist ofera Reparatii Calculatoare la Domiciliu in Bucuresti, sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6, Ilfov, Romania, Reparatii PC, Reparatie Calculator, Reparatii Laptop Depanare calculator, instalare windows, programe, drivere, creeare pagini internet, web design in bucuresti
Vizite: 511
http://microrestaurant.ro
Solutii complete software restaurant si echipamente restaurant
magazin online soft restaurant si echipamente restaurant noi si second hand, precum si solutii complete software si hardware pentru gestiune restaurant, solutii pos restaurante. Va oferim suport prompt si competent la instalarea si configurarea echipamentelor si a software-ului achizitionat.
Vizite: 506
http://www.agercopy.ro
AgerCopy- Vanzari si service copiatoare alb negru si color, imprimante noi si second hand
AgerCopy Vanzari si service copiatoare alb negru si color, imprimante noi si second hand
Vizite: 505
http://www.software360.ro/
Business Software Solutions
Solutii software de business in mediul online, aplicatii web customizate, dezvoltare software utilizand tehnologii Microsoft, Asp.Net, Silverlight, Asp MVC, aplicatii pentru mobile cu Android si Windows Mobile si pentru Iphone. Folosind ultimele tehnologii software incercam in permanenta sa punem la dispozitia partenerilor nostri aplicatii software de business care sa permita utilizarea usoara si eficienta, acces la informatii rapid, securizat si disponibil pe web, desktop si mobil 24 de ore din 24.
Vizite: 505
http://idevz.ro
iDevz - Aplicatii iPhone si iPad la comanda
Solutii mobile pentru management si dezvoltare aplicatii personalizate pentru iPhone si iPad
Vizite: 494
http://www.datalight.ro
datalight erp software - programe gestiune si contabilitate
DataLight Enterprise este o unealta puternica pentru cresterea profitului firmei Dvs. Folositi oportunitatea de a cunoaste un software de calitate si de a discuta cu specialisti cu experienta in implementarea sistemelor informatice la firme de distributie
Vizite: 492
http://tutorialecalculator.blogspot.ro/
de astazi poti sa fi propriul tehnician al calculatorului tau
Iti oferim sfaturi, ajutor, indrumare pas cu pas, instructiuni precise pentru intretinerea si buna functionare a PC-ului tau. In calculatoare suntem experti. Pe blogul nostru gasesti tutoriale si sfaturi despre calculator. Nu gasesti tutorial despre problema ta? Un simplu comentariu sau email si problema dispare. Totul Gratis.

Pagina: 3