Top10Link.ro Director Web Adauga Site
seriale online

Arta si cultura

Director web Arta si cultura

Lista siteuri-lor web inscrise in categoria Arta si cultura pagina 4

Vizite: 464
http://studioproductie.ro/
studio inregistrari
Studio inregistrari audio, cu sediul in Bucuresti, ne ocupam de tot ce tine de inregistrari cum ar fi : voci, instrumente, spoturi publicitare, jingle-uri, compozitie muzicala,orchestratie, editare si procesare, dublaje, voice-over,promo-uri radio si tv. Avem o lisat de actori de unde sa va alegeti ce voce doriti pentru proiectele pe care le aveti, fie voci de prezentare, dublaje de animatii sau documentare, dar si promo-uri publicitare.
Vizite: 462
http://www.kidscasting.ro
kids casting - actorie si casting copii
Kids Casting - cea mai mare agentie de casting copii din Romania. Casting copii pentru filme, reclame, sedinte foto publicitare, emisiuni TV. Cursuri actorie copi. Fotografii profesionale, inscriere gratuita.
Vizite: 459
http://www.fotografiebrasov.ro/
fotograf evenimente brasov
Cauti un fotograf in Brasov pentru nunta, botez sau cununie? Studioul nostru din Brasov iti ofera la un pret fara concurenta, servicii foto de calitate.Realizam sedinte foto atat outdoor ca si in studioul propriu. Vrei fotografie de produs? Nimic mai simplu. Contacteaza-ne si vei avea cele mai bune fotografii de produs pe care le poti urca pe un shop online.
Vizite: 456
http://www.artnouveau-restaurare.ro
ART NOUVEAU RESTAURARE
restaurare obiecte de arta
Vizite: 455
http://www.nuntialbe.ro
Nunti albe
Fotografie de nunta, comercial, corporate.
Vizite: 454
http://www.scenery.ro
Tablouri, Picturi, Decoratiuni, Peisaje | Scenery.ro
Tablouri pentru iubitorii naturii - Scenery.ro. Tablouri, Picturi, Decoratiuni, Peisaje. Magazin online de tablouri moderne pe canvas
Vizite: 453
http://www.icoanamea.blogspot.ro
icoane pictate manual
Icoane cu Maica Domnului, Iisus Hristos si diferiti sfinti, pentru coltul fiecarei case sau pentru a o face cadou uneia dintre celei mai apropiate persoane iubite. Icoanele sunt executate pe diferiti suporti (lemn, piatra, scoarta de copac, sticla, ceramica, oua, coji de oua, lut modelat etc...) Icoanele sunt realizate cu culori tempera, culori de ulei, guase etc... Icoanele sunt unicat ca suport pe care sunt realizate.
Vizite: 450
http://menshop.ro
Adelina Constantin - Glass Art
Adelina Constantin - artist plastic
Vizite: 450
http://ancuta-teatru.ro/
teatrul ancuta ploiesti
Teatrul Ancuta este primul teatru particular pentru copii din Ploiesti, recunoscut pentru organizarea: petreceri copii, ursitoare botez, animatori, inchiriere costume, cursuri de actorie, Tabara de vara pentru copii si escape room.
Vizite: 447
http://theodor-tatuaje.blogspot.ro
theodor tatuaje bucuresti
Ma numesc Theodor si am intrat in contact cu arta numita tatuaj in orasul meu natal, Braila. Am constientizat ca desenul e principiul in jurul caruia se invarte tatuajul drept urmare m-am apucat de studiat pe cont propriu desenul si pictura(prima expozitie de pictura in iunie 2014 la St Ink-Bucuresti, a doua in luna octombrie la Uman shop ). Am lucrat in diverse saloane in Anglia, Germania, Austria.

Pagina: 4